Безплатно изтегляне на MP3 – Ръководство онлайн

Безплатно изтегляне на MP3 – Ръководство онлайн

Какъвто и да е вашият вкус към музиката, сега, когато законността е в ред, тази статия обяснява как да получите безплатно изтегляне на любимата си музика. Можете да избирате от различни жанрове – от рок / поп и алтернатива / инди до хард рок / метъл и хип-хоп и дори за соул, градски, латино и

Какъвто и да е вашият вкус към музиката, сега, когато законността е в ред, тази статия обяснява как да получите безплатно изтегляне на любимата си музика. Можете да избирате от различни жанрове – от рок / поп и алтернатива / инди до хард рок / метъл и хип-хоп и дори за соул, градски, латино и др.

С днешните цени на аудиозаписите няма абсолютно нищо подобно на безплатна музика. Безплатната MP3 музика се превърна в ярост, увеличавайки музикалната мания по целия свят.

Разбира се, има някои противоречия, свързани със съмнителната законосъобразност на безплатното споделяне на файлове между партньори, например проблемите в Napster, но всичко това беше поправено, когато законите за интелектуална собственост бяха променени, за да обхващат защитени с авторски права материали онлайн.

Така че сега споделянето на безплатна музика и изтеглянето й от законни уебсайтове е напълно законно.

 Но има и нещо повече от това. Точно както можете да използвате стереосистемата си за кола като учебна станция, така вместо музика слушате записи за обучение, докато шофирате, с MP3 вече можете да правите това навсякъде.

Във фитнеса разхождайте кучето, косете тревата, джогинг или дори докато сте в леглото! И така, какви са безплатните MP3 файлове? MP3 всъщност означава MPEG -1/2 Audio Layer 3 и се нарича още MPG3, MPG-3, MPG Level 3, MPG Level III, MPEG 3 и др. По принцип това е аудио файл, компресиран на малки битове, използвайки същия базиран на фрактал алгоритъм за компресиране на снимката в JPG формат.

Подобно на JPG, безплатните MP3 файлове имат леко свободен формат.

Това означава, че крайният звук на безплатния MP3 файл не е същият като източника.

Въпреки това, звуковите разлики между безплатните MP3 файлове и конвенционалните WAV файлове обикновено са твърде фини за човешка преценка. Всъщност само обучени слушатели могат да различат звука на безплатен MP3 файл, който се различава леко от източника.

 Това прави безплатната MP3 музика идеална за слушане дори когато сте у дома, в метрото или по време на шофиране.

 И така, къде мога да получа безплатна MP3 музика за себе си? Интернет практически пълзи с уебсайтове, предлагащи безплатни MP3 файлове за изтегляне.

 Има много MP3.com, разбира се, което е може би една от най-големите онлайн музикални общности в света. Този сайт предлага безплатно поточно предаване на MP3 албуми и видеоклипове.

Можете да избирате от различни жанрове – от рок / поп и алтернатива / инди до хардрок / метъл и хип-хоп и дори за соул, градски, латино и др.

Можете също така да проверите някои страхотни MP3 плейъри, така че да можете да възпроизвеждате всичките си безплатни MP3 файлове за изтегляне, където пожелаете, когато пожелаете.

След това има популярната MP3 колекция Winamp nullsoft. Winamp не само разполага с безплатна MP3 музика, но също така ви позволява да изтеглите безплатния MP3 плейър на winamp, пълен с кожи и ултра-фат визуализации.

Освен това, Winamp има и страхотни приставки, които да дадат на вашия безплатен MP3 плейър някои страхотни екстри, като i-Pod интерфейс, езикови пакети, midi контроли и много други.

 Друг чудесен сайт за безплатна MP3 музика е Epitonic. В допълнение към голямото разнообразие от безплатни MP3 файлове, този сайт предлага собствено радио Epitonik, където можете да слушате авангардна музика по ваш избор на жанр.

 Има десетки и десетки уебсайтове, предлагащи безплатни MP3 файлове за музикални ентусиасти.

 Имайте предвид, че има толкова много съмнителни уебсайтове за законност, колкото и законни сайтове.

 Интернет се оказва истински разпространител на всичко цифрово.

 Както казваха родителите ми – Какво следва?

Richard Worthy
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos