Безплатно изтегляне от YouTube | Как да изтеглите музика и видео?

Безплатно изтегляне от YouTube | Как да изтеглите музика и видео?

Изтеглете от YouTube. Как да изтеглите музика и видеоклипове по най-лесния начин? YouTube е най-голямата и най-посещавана видео платформа в интернет с милиони и милиони гледания годишно. Предполага се, че платформата е създадена най-вече за потребителя да гледа видеоклипове в самия YouTube. Много от нас обаче имат причини да искат да изтеглят определени видеоклипове или музика на нашия

Изтеглете от YouTube. Как да изтеглите музика и видеоклипове по най-лесния начин?

YouTube е най-голямата и най-посещавана видео платформа в интернет с милиони и милиони гледания годишно. Предполага се, че платформата е създадена най-вече за потребителя да гледа видеоклипове в самия YouTube. Много от нас обаче имат причини да искат да изтеглят определени видеоклипове или музика на нашия компютър или телефон. След това вече търсят специално някой от създадените за целта инструменти, а те са многобройни и ни дават възможност да теглим от YouTube както онлайн, така и офлайн. Така потребителят избягва досадната практика да влиза в платформата всеки път, когато иска да гледа определено видео – било то музикално, информационно, рекламно, образователно, презентационно и т.н., или просто да слуша музика.

Множеството онлайн и офлайн инструменти за изтегляне на YouTube позволяват това да се прави буквално на всяко устройство. Няма значение дали работи на Windows, Android, iOS, Blackberry или Windows Phone. Най-добрите такива програми работят бързо, имат удобна и лесна навигация и просто са приятни и безпроблемни за работа.

И какво да правя с изтеглените клипове? Изберете  програма за редактиране на видеоклипове, за  да ги поставите във вашия клип, добавете субтитри или изрежете част от тях.

Инструменти за изтегляне от YouTube

Тук ще представим някои от тези онлайн и офлайн инструменти и начини за изтегляне на видеоклипове от YouTube направо на вашите смартфони, таблети или компютри. Сред многото  инструменти за изтегляне  на видео  и  аудио трябва внимателно да избираме и избягваме тези, които ни принуждават да инсталираме нежелан софтуер, фалшиви връзки за изтегляне и луди условия за използване.

По принцип има няколко начина за изтегляне от YouTube, като можем да го направим чрез плъгини за браузър или като поставим съответния URL адрес на даденото видео в страницата на инструмента за изтегляне. Сред най-популярните от тях може би са  KeepVid  ,  Freemake Video Converter  или  Freemake Video Downloader.  Разбира се, има и други, които имат своите верни фенове. Например мнозина предпочитат  TubeMate  за Android и  Tube Downloader  за iPad и iPhone. Други ще оспорват това. Въпреки това спокойно можем да кажем, че в уеб пространството има всичко подходящо и необходимо за всеки вкус.

Онлайн инструменти за изтегляне на YouTube без инсталиране на компютър

изтегляне4.cc

Страхотен инструмент и определено топ избор в нашата класация на инструменти за изтегляне на музика или видео от мрежата. С помощта на Download4.cc с едно кликване можете да изтеглите видеоклипове от над 1000 уебсайта за офлайн употреба или да ги конвертирате в MP3 или MP4 формат в зависимост от вашите нужди. Всичко това, разбира се, без да се налага да инсталирате нищо на вашия компютър! Какво по-лесно от това? С помощта на този инструмент можете да изтегляте съдържание от сайтове като Facebook, Youtube, Vimeo, Instagram, Tik Tok, Soundcloud и много други. Ако търсите бързо и лесно решение, определено препоръчваме да се насочите към този инструмент.

BitDownloader

Това е най-високо оцененият инструмент на нашия екип. Освен това е един от най-често използваните онлайн и офлайн инструменти за изтегляне на видео от целия интернет. BitDownloader е изключително лесен за използване и дава огромен брой опции как точно да изтеглите дадено видео или аудио в зависимост от разделителната способност и формата. С него можете да изтегляте съдържание от над 800 уебсайта. Просто въведете връзката и натиснете Download. Изтегля видео файлове с разделителна способност до 4k 60p и пълно качество.

Y2mate

Нашият втори любим онлайн инструмент! С тази програма за изтегляне от YouTube можете да конвертирате видеоклиповете, които изтегляте от YouTube, с изключително качество. Позволява изтегляне на видео в най-популярния формат в днешно време – .MP4. Можете да изтеглите аудио файловете в .MP3, .M4A или .WEBM. Y2mate позволява изтегляне на видео в резолюции до FULL HD (1920x1080p) и със звук.

SaveFrom

Те рекламират този инструмент като най-бързия начин за изтегляне на видеоклипове от YouTube. Изглежда имат право. Неслучайно този инструмент е сред най-предпочитаните от интернет потребителите и феновете и има милиони верни фенове по целия свят. Работи бързо, качествено и надеждно, а използването му е максимално облекчено и опростено. За съжаление, в момента, ако искате да изтеглите видеото в Full HD (1920x1080p) или 4k (3840x2160P) резолюция, ще трябва да се сбогувате със звука във видеото.

ClipConverter

Дава възможност за изтегляне от YouTube, като изберете файловия формат, в който да запишете посочения видео или музикален файл на компютъра, смартфона или таблета. С този инструмент изтеглянето и конвертирането е бърз и удобен процес с високо качество. Тя ви позволява да конвертирате даден файл във всички възможни формати като FLV, WMV, MPG, AVI, 3GP и MP4. Чрез опцията за допълнителни настройки се избират различни битрейтове на видео и аудио, сила на звука, време и размер на картината. Поддържаните аудио формати са OGG, M4A, WMA, AAC и MP3. Конвертирането е бързо, а размерите на изтеглените файлове ви се дават предварително, дори преди да ги запишете на вашия компютър или телефон. Поддържа видео резолюции до 4k (3840x2160p).

Дърпи

Тази страхотна “играчка” има голяма база от фенове, натрупана през годините, въпреки че по едно време беше доста пренебрегвана и се говореше, че ще бъде прекратена. Позволява ви да изтеглите видео или звуков файл и да го запишете на вашия компютър. Лесен за навигация и работа, бърз и надежден. С него можете да изтеглите цялото видео или да зададете параметри на крайната му продължителност, както и да изтеглите във видео или аудио формат по ваш избор. За съжаление безплатното изтегляне е ограничено до HD резолюция (1280x720p).

VidPaw

Друг супер лесен и бърз за използване инструмент. Подобно на някои от другите, тук просто въвеждате връзката към YouTube и сайтът ви дава опции за изтегляне на файла в различни аудио и видео формати.

youtubemp4

Този инструмент твърди, че е най-опростеният и лесен за използване видео конвертор за изтегляне на видеоклипове от YouTube. С него изтеглянето на видео от YouTube е истинско удоволствие, тъй като става лесно и бързо. В момента поддържа видео резолюция до 720p.

2conv.com

Друг удобен онлайн инструмент, който ви позволява да конвертирате и изтегляте връзки към YouTube във файл, който можете да запазите на вашия компютър или устройство. Към момента на писане, 2conv предлага изтегляне на видео до HD (1280x720p), което е направо ограничено в наши дни.

Програми за изтегляне от YouTube, които се инсталират на компютър с Windows или iOS

VideoProc

Универсална програма за изтегляне на видео. VideoProc ви позволява да изтегляте един или няколко видеоклипа, музика, плейлист, M3U8 от YouTube. Други видео сайтове, напр  . Facebook, Twitch, Vimeo, също се поддържат. Можете да изтегляте видеоклипове в 4K, 1080p, 720p резолюция и да ги конвертирате в MP4, HEVC, MP3 и още 420+ изходни формата. Освен това VideoProc предлага опции за запис на стрийминг на живо и редактиране на 4K / HDR видеоклипове от iPhone, GoPro, DJI.

За да използвате VideoProc, трябва само да го изтеглите и инсталирате на Windows. Поставете връзката към видеоклипа и натиснете изтегляне. Има
супер лесна навигация.

Безплатен всеки видео конвертор

Много подходящ и мощен инструмент както за Windows, така и за iOS компютри. Просто и бързо го изтегляте на вашия компютър, копирате адреса на видеото, избирате какъв файлов формат искате да получите, качеството му и програмата ще се погрижи за останалото.

Безплатна програма за изтегляне от YouTube за Windows

Безплатна програма за Windows, с която изтегляме видеоклипове от YouTube и ги конвертираме в MP3 или MP4 формати. С него избираме дали да изтеглим клипа под формата на видео или само звук.

Freemake YouTube Video Downloader

Над 80 милиона потребители се доверяват на този конвертор. Показва се на официалната страница на YouTube и е съвместим с OC Wіndоwѕ Vіѕtа и naгope, с изключение на Wіndоwѕ Ѕеrvеr. За да използваме този инструмент, трябва само да го изтеглим и инсталираме. Боравенето с него е лесно и интуитивно. Има невероятно количество функции.

4K видео изтегляне

Друга широко разпространена безплатна програма за изтегляне на клипове, както видео, така и аудио или субтитри. Можете да го изтеглите и инсталирате само на компютри с операционна система Windows.

Програмата позволява висока скорост на изтегляне и отлично качество на видеото. Има опростена и удобна навигация, а работата с нея е приятна. Най-голямото предимство е, че с тази програма наистина можете да теглите видеоклиповете заедно със субтитрите, без да се налага да ги ровите из нета. Можете също така да изтеглите цели плейлисти или канали с видеоклипове в 4k резолюция и високо качество.

Безплатен WinX видео конвертор

Този софтуер ви позволява да изтегляте 4K, HD видеоклипове от YouTube и 1000+ сайта в пакет. Нещо повече, с него можете да конвертирате изтеглените видеоклипове в MP4, MKV, AVI, MP3 и други формати за вашия iPhone, Android, PC или TV устройства. Можете също да го използвате за компресиране на размера на видеото, за да спестите място за съхранение.

Мобилни приложения (приложения) за изтегляне от YouTube, които се инсталират на смартфон

TubeMate

Той е сред най-търсените програми за изтегляне на видео за Android. Има лесни и удобни функции за използване и не е претрупан с объркващи опции, които вероятно никога няма да ви потрябват.

Документи 7

Това приложение е мощен файлов мениджър за iPhone и iPad устройства, с който можете лесно и бързо да изтегляте видеоклипове и много други файлове на iOS смартфони или таблети.

InsTube YouTube Downloader

Приложението е за устройства, които работят с операционна система Android. Позволява бързо и висококачествено изтегляне на видеоклипове от YouTube. Но не позволявайте на името да ви заблуди. Това мобилно приложение позволява теглене на файлове не само от YouTube, но и от редица други платформи като: Twitter, Instagram, Soundcloud, Vimeo, Vine, Tune, Vevo, Toad, Skymovies, Vuclip, Vid, Funnyordie, Dailymotion, Dailytube, Mthai, Pagalworld, Pnguda, Liveleak, Metacafe или AOL и др.

Разширения за браузър за изтегляне на видео и аудио от YouTube и мрежата

Easy Youtube Video Downloader Express

Оценен като #1 “Youtube Video Downloader”, този инструмент може да се похвали с почти половин милион потребители. Има възможност за изтегляне на 1080p Full-HD видео и .MP3 до 256Kbps. Това е една от най-старите добавки за браузър Mozilla. С него изтегляте видео или аудио от уебсайта на Youtube с 1 бързо и лесно кликване.

DownloadHelper

Това е добра добавка за уеб екстрактор за браузъри Chrome и Firefox. Просто трябва да бъде изтеглен и инсталиран във вашия интернет браузър, за да можете свободно да изтегляте видеоклипове от YouTube (или други платформи) и да ги съхранявате на вашия твърд диск. Ако файлът е по-голям, има опция за изтегляне на части с определен лимит.

Изберете подходящата програма за изтегляне на видео и аудио за вашите нужди

Разбира се, има и други програми и приложения, но това са най-широко използваните и надеждни онлайн и офлайн програми за изтегляне от YouTube. Те са изпитани във времето и доказани сред милиони потребители. Всеки от тях ни позволява да избегнем досадното и безкрайно влизане/излизане във видео платформата всеки път, когато трябва да видим видеоклип и ни дава възможност да изтеглим всеки клип, който ни е необходим, на телефона или компютъра си, за да го гледаме, дори когато не го правим има интернет.

Най-хубавото на всички тези оферти е, че те са абсолютно безплатни и достъпни за всеки потребител в глобалното село. Освен това са достатъчно олекотени и облекчени като дизайн и управление. Всеки може да ги използва без проблем. Почти всеки един от тези инструменти гарантира високо качество на услугата. Бързина и сигурност за всички видео фенове на YouTube. Всеки, който иска да има свой личен плейлист на компютъра си с любими или просто полезни и информативни видеоклипове.

Richard Worthy
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos