Защо хората се обръщат към рапсодия безплатно изтегляне на музика

Защо хората се обръщат към рапсодия безплатно изтегляне на музика

Това не е голяма тайна … всеки обича безплатната музика за изтегляне, но двете най-големи опасения, които много хора имат, преди да го направят, са: – 1) Това изтегляне безопасно ли е от вируси като изтеглянето на музика Rhapsody е безплатно?  2) Музиката, която предстои да изтегля, ще бъде ли от действителния изпълнител, когото търся,

Това не е голяма тайна … всеки обича безплатната музика за изтегляне, но двете най-големи опасения, които много хора имат, преди да го направят, са: –

1) Това изтегляне безопасно ли е от вируси като изтеглянето на музика Rhapsody е безплатно? 

2) Музиката, която предстои да изтегля, ще бъде ли от действителния изпълнител, когото търся, или ще получа корици от някои неподписани изпълнители, за които никога не съм чувал?

Като разгледате отблизо опасенията, които имат повечето хора, трябва да се съгласите, че те са напълно разбираеми, тъй като повечето от нас са изгорени от някои безплатни уебсайтове за изтегляне на музика, които поставят злонамерено шпионско оборудване на компютрите на хората. Ето защо много хора сега се обръщат към изтеглянето на музика от Napster и Rhapsody, за да се погрижат за своите нужди от изтегляне.

Друга причина, поради която хората сега отпадат, за да получат музика на Rhapsody, е, че обичат да знаят какво са получили преди. Няма нищо по-лошо от това да мислите, че сте изтеглили последното издание на любимия си изпълнител, само за да откриете, че песента, която имате, е някаква хитра кавър песен от г-н “Джо Неподписан”.

Няма нищо против неподписани изпълнители, но понякога това дава на хората още по-голяма причина да се чувстват комфортно по отношение на музиката, която изтеглят, и ги принуждава да получат законно безплатно изтегляне на музика от Rhapsody от любимите си изпълнители. Това е нещо, към което изглежда бързо се обръщат, защото знаят точно какво получават.

Richard Worthy
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos