4 най-добри приложения за iOS за изтегляне на музикални записи с iPhone през 2019 г

4 най-добри приложения за iOS за изтегляне на музикални записи с iPhone през 2019 г

Музиката осигурява усещане за обновяване и вдъхновение; следователно можете редовно да слушате песни и музикални записи. Ще ви трябват най-добрите приложения за iOS за безплатно изтегляне на музика, ако използвате iPhone. Общите условия на Apple са променени и повечето приложения за изтегляне на музика са премахнати от AppStore. Основната причина за премахването на програмите за

Музиката осигурява усещане за обновяване и вдъхновение; следователно можете редовно да слушате песни и музикални записи. Ще ви трябват най-добрите приложения за iOS за безплатно изтегляне на музика, ако използвате iPhone. Общите условия на Apple са променени и повечето приложения за изтегляне на музика са премахнати от AppStore. Основната причина за премахването на програмите за изтегляне на музика от AppStore е да се предотврати незаконното разпространение на музика и да се спре пиратството. В резултат на това изтеглянето на безплатни музикални песни на вашия iPhone ще бъде трудно и отнема много време. В тази статия съставихме списък с четирите най-добри приложения за изтегляне на музика на вашия iPhone. Важно е да се отбележи, че приложенията, описани в тази публикация, са за iPhone, iPad и iPod.

1. Слушайте музика в Spotify

Spotify е известна услуга за стрийминг на музика в Съединените щати с красиво потребителско изживяване. На iPhone или iPad ще можете да слушате музика. Можете бързо да намирате музика, изпълнители и албуми, както и да създавате и споделяте плейлисти. Приложението на Spotify съдържа няколко персонализирани препоръки, както и предварително направени плейлисти. Искате ли да слушате музика, без да ви прекъсват реклами? Ако това е положението, трябва да погледнете Spotify Premium. Режимът на разбъркване може да се използва и за слушане на музика.
Освен това софтуерът е съвместим с широка гама от смартфони, таблети и компютри. Най-голямото предимство на Spotify е, че ще слушате музика с по-добро качество на звука, докато сте офлайн. Можете да използвате модула за търсене, за да търсите и изтегляте музика, която отговаря на вашите нужди.

За да изтеглите музика от Spotify, създайте плейлист с песни, изпълнители или албуми.

Би било полезно, ако отидете на песните, които искате да запазите на компютъра си.
Следващата стъпка е да промените цвета на опцията Available Offline на зелен. Би било полезно да изчакате, докато изтеглянето на музиката или албума приключи изцяло.
За да изтеглите музика, без да разчитате на интернет връзка, щракнете върху Настройки > Възпроизвеждане в приложението и активирайте офлайн режима.

2. Приливен поток

Приложението Tidal предлага висококачествен звук и HD музикални видеоклипове, както и 50 милиона записа. Приложението включва редакционни статии, курирани от музикални журналисти и професионалисти. Освен това приложението Tidal поддържа аудио без загуби, което ви позволява да имате невероятно музикално забавление. Приложението Tidal има предимството, че няма реклами и предоставя кристално чисти изображения. С интегрирани презентации на албуми и плейлисти, приложението дава персонализирани препоръки. Вие четете и управлявате интегрирани музикални статии, функции и интервюта. С приложението Tidal можете да изтегляте албуми, песни и плейлисти и да ги слушате на до три устройства без достъп до интернет. Ако платите $19,99, ще имате достъп до първокласни музикални песни, които могат да бъдат чути офлайн. С помощта на офлайн режима можете да запишете музикален запис директно на вашия iPhone. Ако вашата интернет връзка е лоша или вашият план за данни е скъп, приложението Tidal ще ви бъде полезно.

3. Приложението Apple Music

Приложението Apple Music се предлага предварително инсталирано на iPhone и можете да го използвате веднага щом разопаковате своя iPhone, iPad или iPod. Софтуерът има всички необходими функции, като възпроизвеждане на музика и изграждане на плейлисти. Възможно е също да замените или обедините музикални записи. Целта на функцията за сливане е да запази всичките си песни, като същевременно добавя нови музикални песни към съществуващата си музикална колекция. Apple пуска редовно нови версии на iOS платформи, за да поддържа нещата свежи. Възможността за изтегляне на песни за офлайн слушане е основната функция на приложението Apple Music. Първо трябва да създадете Apple ID и след това да закупите месечно членство, за да използвате това приложение.

За да се присъедините към Apple Music, отидете на Настройки > Музика и щракнете върху „Присъединете се към Apple Music“, след което изберете своя абонамент.
Стартирайте приложението Музика и потърсете песен или изпълнител, за да започнете процеса на изтегляне на музика.
Докоснете тройните точки до името на песента или изпълнителя. След това, за да запазите песента на вашия iPhone, изберете опцията Направи достъпна офлайн.

 

4. Облачно

Cloudify е съвместим с най-новите модели iPhone и iPad. Той предоставя интелигентни плейлисти, които са подобни на плейлистите за iPod. В допълнение към 25-те най-пускани песни, можете да видите най-скоро добавените, възпроизвеждани и оценени песни. Музиката от вашата iPod библиотека ще бъде синхронизирана. Възможно е да търсите по песни, албуми, изпълнители и жанрове и да премествате данни от една конкретна папка. Можете също да слушате музика директно от файловия мениджър. Приложението Cloudify включва поддръжка за корици на албуми с опция за преглед на текстовете на песните. Можете да превъртате песни назад и да активирате режими на повторение и произволен избор с високоточния плъзгач. За iOS 4 и по-нова версия приложението вече включва режим на фонова музика. Възможно е да се създаде плейлист от музикалния списък на плейъра и да се добавят файлове от списък за изпълнение към достъпния в момента. Специален редактор на етикети и текстове на песни също е включен в приложението Cloudify. Подобно на iTunes, можете да оценявате и преглеждате песни. Най-новата версия включва корекции на грешки и съвместимост за Apple Watch.

Заключение

iOS включва богат избор от приложения за изтегляне на музика, които можете да използвате с вашия iPhone или iPad. Може да е невъзможно да установите връзка с интернет, когато сте в движение, тъй като в някои региони връзката ще бъде слаба и непоследователна. В резултат на това трябва да изтеглите приложения за изтегляне на музика предварително, за да можете да слушате любимите си музикални песни без прекъсване. Всяко от изброените по-горе приложения може да се използва за изтегляне на музика. Когато отидете на продължително пътуване или пикник в бъдеще, можете да изтеглите музикални записи на вашия iPhone, за да можете да слушате любимите си песни, независимо къде се намирате.

Richard Worthy
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos