LDS Sheet Music носи страхотна музика във вашия дом

LDS Sheet Music носи страхотна музика във вашия дом

Нашият дом има голяма полза от това, че в него има LDS бележки и опитни пианисти, които всеки може да сподели. Ето няколко начина, по които добрата музика може да бъде от полза за нашето семейство. Най-голямата ни дъщеря стана опитен пианист, а нейните по-малки сестра и брат вървят по нейните стъпки. Затова винаги търсим

Нашият дом има голяма полза от това, че в него има LDS бележки и опитни пианисти, които всеки може да сподели. Ето няколко начина, по които добрата музика може да бъде от полза за нашето семейство.

Най-голямата ни дъщеря стана опитен пианист, а нейните по-малки сестра и брат вървят по нейните стъпки. Затова винаги търсим LDS бележки, за да можем да имаме добра музика в домовете си. В този момент първото ни раждане беше да преминем през Нова година в колежа и когато се върна вкъщи за коледната ваканция, беше чудесно да го чуем да свири отново на пиано. Това е едно от нещата, които просто приемате за даденост. Някои от предимствата, които имам като родител на дете, което свири хубава музика у дома, са:

По-голям мир и хармония у дома.

Радост от споделянето на таланти на любим човек.

Станете свидетели на упоритата работа и ангажираност на дете, което се развива и расте.

Добър пример за братята си.

Добро влияние върху всички в къщата. 

Когато дъщеря ни се прибира вкъщи за Коледа, тя има списък с поискани подаръци, които я интересуват за рождения й ден и Коледа (те имат само дни разделени). В крайна сметка това е единственият начин (освен картите за подарък) да купувате за тийнейджъри. И тази година, както и през последните години, той поиска някои LDS ноти за пиано.

Преди няколко години тя наистина искаше книга за пиано с масиви от LDS. Музиката, която свири от тази книга, е била радост за мнозина. Трябваше само да гадаем от многото налични книги и бяхме много доволни от нашия избор. Тази тетрадка LDS е пълна с красиви аранжименти. Той успя да сподели това със семейството, приятелите и членовете на църквата.

Дъщеря ми споделя своите таланти и добри примери с всички нас. Тя не остава в застой, но продължава да развива и развива талантите си. Под ръководството на баба си тя до голяма степен се насърчаваше и преподаваше. Когато мина през семестъра в колеж, той взе уроци по пиано, за да развие съпътстващи умения за четене и визия. С други хора като ръководители на музика е малко страшно, но всички забелязахме, когато тя се върна вкъщи по Коледа, че способността й за визуално четене се е подобрила драстично. Той има нова LDS бележка и след като я изсвири само два пъти, има перфектния запис.

Твърдо вярвам, че музиката засяга хората.

Спомням си, че бях на танц като тийнейджър, когато песента “Burning Down the House” беше пусната от диджея. Точно тогава се включи пожарната аларма. Като се има предвид ликуването, което минава, мисля, че повечето хора биха били доволни, ако сградата наистина беше осветена. По същия начин музиката може да има положителен ефект върху хората. Поради това ме прави щастлив, когато чуя как децата ми слушат хубава музика и ако имам LDS бележки вкъщи, което води до добра музика на пиано, засяга всеки, който я чуе.

Друго добро нещо в резултатите от LDS е, че можете да го получите с различна степен на трудност. Предимно написани за средни за опитни пианисти, но има книги за начинаещи пианисти с основни песни, чудесен начин децата да се учат, когато свирят песни, които са запознати.

Така че, ако имате пиано в дома си и някои начинаещи или опитни пианисти, уверете се, че имате някои LDS бележки, които те могат да практикуват и учат. Това ще бъде от полза за тях и всички от вашето домакинство.

Richard Worthy
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos